Skip to content

Liuosvalmistaja

Turku, Varsinais-Suomi, FinlandSolution preparation

Job description

Yhtiön kasvaessa haemme useita henkilöitä liuosvalmistukseen. Tehtäviisi kuuluu liuosten valmistus bioprosesseihin, materiaalien valmistelu varastosta tuotantoon sekä valmisteiden etiketöinti ja pakkaaminen. Työtä tehdään puhdastiloissa ja kehityslaboratoriossa, työskentely vaatii tarkkuutta kontrolloidussa tilassa.

Toimit noin 10 henkilön osaavassa liuosvalmistustiimissä. Liuosvalmistuksessa työvaiheita ovat materiaalien valmistelu, raaka-aineiden punnitus ja liuotus, suodatus sekä työohjeiden kirjoitus.

Lisätietoja monipuolisesta liuosvalmistajan työstä löydät blogistamme täältä. 

Job requirements

Odotamme / toivomme sinulta:

Koulutustaustaltasi olet opintojesi loppusuoralla oleva tai valmistunut, esimerkiksi laborantti. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta liuosvalmistustyöstä tai lääketeollisuudesta -tärkeämpää on vahva motivaatio ja intoa oppia uutta!


Emme siis edellytä, mutta arvostamme jos sinulla on osaamista alla olevista:

  • Kokemusta laboratorio- ja tuotantoympäristöstä
  • Aseptinen työskentely
  • Kokemusta liuosvalmistuksesta
  • Kokemusta lääketeollisuudesta
  • Työskentely GMP ympäristössä


Olet työskentelytyyliltäsi tarkka, järjestelmällinen, reipas ja toimelias henkilö. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot.

Työ on osittain fyysisesti raskasta, joten työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Sinulla on hyvä suomen kielen taito. Työohjeet ovat englanniksi, joten toivomme sinulta myös sujuvaa englannin kielen taitoa.


Tarjoamme sinulle:

  • Tarjoamme merkityksellisen työn sekä mielenkiintoisia työtehtäviä globaaleilla markkinoilla toimivassa yhtiössä
  • Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen monipuolisessa liuosvalmistajan tehtävässä
  • Saat viihtyisän työpaikan ja hyvät henkilöstöedut - tarjoamme työntekijöillemme esimerkiksi laajan työterveyshuollon, terveysvakuutuksen sekä hyvinvointi- ja liikuntaedun.

Työtehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työtä tehdään Turussa Kupittaalla, jossa toimipisteemme sijaitsee.


Kiinnostuitko?

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si (suomeksi) 31.3.2023 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa esihenkilö Production manager Jari Peuralahti (puh nro. 050 409 4156). Jarin tavoitat parhaiten keskiviikkona 15.3. klo 8-9 ja ja maanantaina 27.3. 15:30-16:30.


Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa!


Lähettämällä hakemuksesi hyväksyt käsittelytoimien selosteiden mukaisen henkilötietojesi käsittelyn. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja säilytetään järjestelmässä 24 kuukautta.